•  
  • Bel: 024 322 80 80 | ObscureMyEmail 0

Stacks Image 144
                 

vaak gestelde vragen

Staat jouw antwoord er niet tussen?
Neem dan gerust even contact op!

vaak gestelde vragen

Wij krijgen vaak vragen over hoe het maken van video in zijn werk gaat.
Hieronder proberen we er enkele te beantwoorden.

Wat kost het maken van een video?
De eerste vraag die gesteld wordt en tegelijkertijd ook de lastigste om te beantwoorden. Vergelijk het met de vraag: Wat kost een auto?
Stacks Image 176
Nu weet ik nog niks! zul je denken. Dat klopt helaas. Het aantal factoren is zo groot dat een pasklaar antwoord erg lastig is.

We draaien het liever om: Wij denken graag mee over het beschikbare budget en zorgen graag dat we voor dat geld zoveel mogelijk waarde creëeren. Ook wij houden niet van geld verspillen, dus als we iets niet nodig vinden of het is nodeloos ingewikkeld, dan zullen we dat niet adviseren.

Door efficiënt te werken is er een hoop mogelijk! En laat efficiënt werken nou net hetgeen zijn waar wij goed in zijn! Waarom in dat ene interview niet ook alvast een paar quotes halen voor een andere video?
Wij schrijven zelf het script en regelen de plek en de mensen. Kunnen jullie de video maken?
Dat kan zeker. In de aanloop naar de draaidag zullen we kijken wat de mogelijkheden zijn van je aangeleverde script en wat we nodig hebben om een goede video te maken. Als je zelf een deel van het werk doet en mensen aanlevert, dan heeft dit vanzelfsprekend invloed op de prijs.
Stacks Image 180
Wij hebben zelf opnames gemaakt. Kunnen jullie deze monteren?
Jazeker, dat kan. Uiteraard is het eindresultaat afhankelijken het aangeleverde materiaal, maar we kunnen een hoop!

Log dan in en upload je materiaal naar onze cloud. Je kunt dit doen vanaf elk device, dus ook vanaf je mobiele telefoon en iPad.
Stacks Image 184
Levert video ook geld op?
Jazeker!! Het maken van videoproductie kost natuurlijk geld, maar het levert je ook veel op. Daarom spreken wij liever van een investering. Wij adviseren graag hoe je video zo kunt inzetten dat het geld oplevert en/of geld bespaart!
Stacks Image 188
Voorbeeld 1
Er werkt 20 FTE op het callcenter van de serviceafdeling. Door een serie duidelijke instructievideo's over de producten daalt het aantal telefoontjes met 5%. Dat is 1 FTE. Dat scheel al gauw zo'n €30.000 per jaar.
Voorbeeld 2
Stel je voor dat je 20% van de klassikale lessen kunt vervangen door goede online video's? Dan kan dezelfde groep docenten in hetzelfde aantal ruimtes 25% meer cursussen geven.
Voorbeeld 3
Gemiddeld wordt er twee keer zo vaak op een Facebook advertentie geklikt als die een video bevat. De conversie op Facebook ads met video is 20% tot 30% hoger.
Hoe lang duurt het voordat mijn video klaar is?
Het opleveren van een video kan snel, heel snel, soms zelfs op dezelfde dag.

Maar liever wil je eerst een proefversie rustig kunnen beoordelen.

Planning is erg belangrijk, zeker als opnames en oplevering dicht tegen elkaar aan moeten zitten. Wij kunnen snel werken!

Over het algemeen geldt: hoe beter we kunnen inplannen, hoe sneller de video gereed is!
Wat is videomarketing?
Dat is niet heel ingewikkeld: videomarketing is het inzetten van video in je marketingmix. Mits efficient geproduceerd en goed ingezet kent het een uitstekende ROI.

Die video kan variëren van een simpele selfievideo tot een uitgebreide reeks instructievideo's of bedrijfspresentatie.
Stacks Image 242
Natuurlijk kun je ook zelf aan de slag, maar ken jij de ins en outs van videoproductie? Weet jij de weg op YouTube en zijn tools? Ken jij de truuks om een video goed te laten scoren op Instagram en Facebook?

We helpen je graag bij het opzetten van een videomarketingstrategie die werkt!
Stacks Image 233