•  
  • Bel: 024 322 80 80 | ObscureMyEmail 0

Stacks Image 311
                 

hoe werkt videoproductie

Quagga verzorgt je videoproductie van concept tot oplevering. We werken daarvoor nauw met jou samen. We zijn transparant in alle stappen van het maakproces om samen met jou tot het gewenste resultaat komen. Natuurlijk ontzorgen we waar dat gewenst is.

onze 6 stappen

Stacks Image 44

1. Brainstormen!

Samen met jou verkennen we het doel van de video, de kern van je boodschap en je doelgroep. We denken mee over mogelijkheden, distributie en SEO.
Onze centrale vraag is: wat wil je met je video bereiken?

Stacks Image 46

2. plannen

We maken een script en werken hierin de de ideeën uit. Na jouw goedkeuring gaan we de opnamedag plannen. We maken afspraken met locaties, experts, acteurs en/of figuranten.

Stacks Image 175

3. draaien

Nu het leukste moment! We gaan draaien! Met professionele apparatuur maakt ons team opnames op de afgesproken tijd en plek. We nemen op wat we hebben bedacht en uitgewerkt.

Stacks Image 228

4. nabewerken

In de montage kiezen we de juiste beelden om jouw verhaal te vertellen. Op basis van het script monteren we een eerste versie van jouw video waarop je feedback kunt geven.

Stacks Image 230

5. feedback

Jouw feedback verwerken we in een tweede montage. Hieraan voegen we vormgeving als titels en logo’s toe. We zorgen ervoor dat de video perfect past bij jouw huisstijl.

Stacks Image 212

6. opleveren!

We leveren de video af inclusief ondertiteling als je dat wil. Klaar voor YouTube en social media!
Wist je dat Google ondertiteling indexeert? Met ondertiteling maak je maximaal gebruik van SEO!

meer weten?

We hanteren een overzichtelijke werkwijze, zodat jij snel je nieuwe videomateriaal kunt inzetten!