•  
  • Bel: 024 322 80 80 | ObscureMyEmail 0

Stacks Image 47
                 

referenties

We mochten werken voor de leukste klanten van Nederland!
Hieronder lees je enkele reacties.

Raouf is een duizendpoot. Zijn inhoudelijk en creatieve kwaliteiten maken hem tot een zeer goede editor. Hij is intelligent, kritisch en snel en zal altijd een eerlijk en doordacht antwoord geven. Dat maakt hem tot een ideale sparringpartner op zowel het technische als het programmatische vlak.

Astrid Gravenbeek - teammanager
Ericsson

Raouf is een zeer ervaren professional in zijn vak die altijd bereid is verder mee te denken dan aanvankelijk van hem gevraagd wordt. Daarmee voegt hij niet alleen extra kwaliteit toe, het maakt het ook leuk om met hem te werken.

Dirk van Schaijk - Hoofd Communicatie & Marketing
ArtEZ hogeschool voor de kunsten Arnhem

In de afgelopen jaren heb ik samen met Raouf aan een flinke reeks e-Learning producties gewerkt. Zijn ervaring en inzicht helpen mee om een strakke, slimme planning te maken. Hierdoor is het mogelijk om tegen concurrerende tarieven een kwalitatief hoogstaand product aan te leveren.

Frank Muller - fotograaf
Zorginbeeld.nl

Raouf heeft mij en enkele andere horecaondernemers op beeld weten te vertalen met een duidelijke boodschap. Binnen een zeer kort tijdsbestek een dergelijk hoogwaardig product te realiseren heeft mij doen overtuigen van het vakmanschap en gedrevenheid ten aanzien van zijn beroep, chapeau!!

Jürgen Eikholt - eigenaar
restaurant Witlof

Weet veel over zijn vak(gebied) en gaat zorgvuldig te werk. Omdat hij goed kan meedenken is de samenwerking nooit eenzijdig en hij weet hij de opdracht een stukje verder te brengen dan nodig is.

Willem Lagerwaard - animator
www.willemlagerwaard.nl

kennis maken?

We komen graag een keer kennis maken.
Koffie zwart met een beetje suiker alsjeblieft.

Stacks Image 58