•  
  • Bel: 024 322 80 80 | ObscureMyEmail 0

Stacks Image 47

referenties

We mochten werken voor de leukste klanten van Nederland!
Hieronder lees je enkele reacties.

Raouf is een duizendpoot. Zijn inhoudelijk en creatieve kwaliteiten maken hem tot een zeer goede editor. Hij is intelligent, kritisch en snel en zal altijd een eerlijk en doordacht antwoord geven. Dat maakt hem tot een ideale sparringpartner op zowel het technische als het programmatische vlak.
Astrid Gravenbeek
teammanager
Ericsson
Raouf is een zeer ervaren professional in zijn vak die altijd bereid is verder mee te denken dan aanvankelijk van hem gevraagd wordt. Daarmee voegt hij niet alleen extra kwaliteit toe, het maakt het ook leuk om met hem te werken.
Dirk van Schaijk
Hoofd Communicatie & Marketing
ArtEZ hogeschool voor de kunsten Arnhem
In de afgelopen jaren heb ik samen met Raouf aan een flinke reeks e-Learning producties gewerkt. Zijn ervaring en inzicht helpen mee om een strakke, slimme planning te maken. Hierdoor is het mogelijk om tegen concurrerende tarieven een kwalitatief hoogstaand product aan te leveren.
Frank Muller
Zorginbeeld.nl
Raouf heeft mij en enkele andere horeca ondernemers op beeld weten te vertalen met een duidelijke boodschap. Binnen een zeer kort tijdsbestek een dergelijk hoogwaardig product te realiseren heeft mij doen overtuigen van het vakmanschap en gedrevenheid ten aanzien van zijn beroep, chapeau!!
Jürgen Eikholt
restaurant Witlof
Weet veel over zijn vak(gebied) en gaat zorgvuldig te werk. Omdat hij goed kan meedenken is de samenwerking nooit eenzijdig en hij weet hij de opdracht een stukje verder te brengen dan nodig is.
Willem Lagerwaard
animator

kennis maken?

We komen graag een keer kennis maken.
Koffie zwart met een beetje suiker alsjeblieft.

Stacks Image 58

cookie
Wij maken gebruik van cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren van deze website en die we gebruiken om te kijken of we de site kunnen verbeteren. Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Bekijk ook onze Privacyverklaring.